21 Şubat 2009 Cumartesi

Turkcell Super Lig 21. Hafta; Gaziantepspor-Beşiktaş


Geçen hafta olgunlasmaya başlayan çift forvetli sistemin meyvelerini bu hafta topladığımıza inandığım maçdı. Artık sayın Mustafa Denizli' de anlamıştır Beşiktaş için en hakiki murşitin çift forvetli sistem olduğunu geçte olsa.


Maça hızlı başlayan taraf Beşiktaş 'dı, daha maçın hemen başında üst üste kazandığı kornerlerle ve kanat organızasyonları ile bunu gösterdi fakat beklenen goller ikinci yarı geldi, orasıda Beşiktaş 'ım için ayrı bir kısırlık artık. Defansın önünde Cisse ve Ernst ikilisi vardı ki ben o Cisse'yi saymıyorum bile, Cisse denen kardeşimiz libero mevkinin sadece savunma kısmını yapıyor ve hiç bir atak organizasyonuna katılmıyor heralde kendisi öyle uygun goruyor, bu bilinmez ama Cisse' nin bu takımda diretk oynamasıda kulube de oturan Uğur İnceman' a hakarettir be kardeşim yazık günah. Eminim Uğur oynasa Cisse' nin yaptığı savunmayı yapar üstüne bide hucuma cıkarken oyunu da yönlendirir, Ernst' de bıraz olsun nefes alır. Zaten Cisse'nin yaptığı olayın iki katını Serdar Kurtuluş yapabiliyor, yani daha ne bu adama 1,5 milyon € para veriliyor yabancı kontenjanı boşuna ısraf ediliyor? acaba sayın Demirören, Cisse'nin maç başına aldığı paradan kendisine yüzdemi alıyor(!) yollayın gitsin kardeşim bu adam.

He bide Serdar Özkan varki sormayın. Tamam gençsin gercekten cok yeteneklisin kendi oyununu oynasan hepimiz elini operiz de kardeşim sen neden yapabiliceklerinden fazlasını yapmaya calışıyorsun, Messi falanmı sanıyorsun kendıni zaten oyle olsan ne işin var Türkiye 'de seni 16 yaşında A takıma çıktığın zaman alırlardı Beşiktaşım 'a bırakmazlardı merak etme için rahat etsin öyle bi yetenekde değilsin.

İbrahim Toraman' a gelince; Sevgili İbrahim Toraman, bu satırları sana ayırırken eğer sağ kanat oynıyacaksan git ac ntvspor' u sabaha kadar futbol maçları oluyor, orda izle bazı sağ kanat oyuncularını, en iyisi olmak zorunda değil ortalama bitanesini izle ve bak nasıl sağ kanat olunuyor gör yada git sahaflar çarşısına, Emre Poyraz' ın 100 adımda nasıl sağ kanat oyuncusu olunur kitabını al oku! Daha sonra da, antreman sonlarında 50 tane top al onları sahanın sağ tarafında orta alan cizgisine yığ topu surerek koş son cızgıye gelmeden ayakların şişene kadar orta aç! Ama tabi attırdığın gole gelince gercekten takdir ediyorum seni ben zaten hep böyle hareketleri takdir ederim, Fifa 2000 'de olsun PES 'de olsun.

Sonuç itibarı ile stresli geçıceğini beklediğim bi maçı rahat kazandık ve böyle oynamaya devam edersek yolumuz açık gibi görünüyor. Bu galibiyet Nobre 'nin, Bobo 'nun, Ernst 'in yada Tello 'nun zaferi değil sistemin zaferidir.

0 yorum:

Yorum Gönder