19 Şubat 2009 Perşembe

UEFA Kupası 3. Tur İlk Maçları



Uefa Kupası 3. tur ilk maclarının bir kısmı bu akşam oynandı ve sonuclandı. Avrupa 'da ki tek temsilcimiz olan Galatasarya Bordeux deplasmanın da oynadığı iyi futbolla istediği sonucu aldı ve mucadele 0-0 sona erdi.




Bu gece için surprız denilebilcek sonuç benim için Aalborg' un Deportivo La coruna 'yı 3-0 mağlup etmesi oldu. Aalborgun Şampiyonlar Liginde ki performansı, Deportivo' nun da bu sezonki performansı her ne kadar bu sonucu olağan gostersede, bir yana Danimarka kulüplerinin Avrupa kupalarında ki performanslarını koyduğumuzda diğer yana da İspanyol kulüplerinin Avrupa kupalarında ki performanslarını göz önüne aldığımız da bu sonuca surpriz demek fazla olmaz.





Gecenın benim için bir başka ilgi çekici sonucu ise Metalist' in Sampdoria' yı deplasman da 1-0 mağlüp etmesi oldu ama bu sonuc surpriz olduğu için değil, artık Metalist takımının da Dynamo Kyiv yada Shaktar gibi korkulacak bir Ukrayna takımı olduğunu kanıtladığı içindir bunları birisi durdursun artık dıyorum, içimden belkide bize 4 tane attıkları içindir, ne biliyim.


Gecenin diğer sonuçlarına gelince; Dynamo Kyiv 1 - Valencia 1, Zenit 2 - Stuttgart 1, Olympiakos 1 - St. Ettienne 3, Aston Villa 1 - CSKA 1, Werder Bremen 1 - AC Milan 1, NEC Nijmegen 0 - Hamburger SV 3, PSG 2 - Wolfsburg 0, Braga 3 - Standart Liege 0.

0 yorum:

Yorum Gönder