21 Şubat 2009 Cumartesi

Sedergine


Kıs aylarının en bir vazgecilmez ilacıdır benim için sedergine. Bazı eczacı teyzeler, Fransız Aspirini desede bunun için, ben valla hiç de Fransız değilim kendisine. Sizlerede tavsiye ederim sonuna kadar. 

Üzeriniz de kırgınlık hissettiğiniz anlarda gece yatarken ve sabah kaltığınız da suya atarak içebilirsiniz ve içtikten 1 saat sonra, faydasını da görebilirsiniz bu konuda da bana güveneblirsiniz, garantisi de benim abi (cok denedim yaklasın 8 yıldır). Hele birde suya attıkdan sonra çıkardığı ses vardırkı sormayın onu ben zaten en cokda onu severım o sesı dınlerım hıcde gecmesini istemem içdikden sonrada karnımda hala o seslerin olduğunu bilirim (öylede bağımız vardır sedergine ile aramızda).

Dün de böyle kırgınlık hissettiğim zamanlardandı gece yatmadan bi bardak içtim ve sabahda içtim şu an turp gibiyim tabiri caiz ise, aklınızda bulunsun.

1 yorum:

taksim dedi ki...

ağrı kesici varmı sorusunun cevabı olarak bugune kadar hiç "sedergin var" cevabı almamış, ama hep de beklemiş biri olarak, bu yazı çok duygulandırdı beni.
suyun içinde fışırdayan beyaz tableti izlerken artık yalnız değilim, biliyorum.
teşekkür ederim
(gözleri dolarak)
:)

Yorum Gönder